Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Welkom bij Grand Café de Foyer.

Wij zijn de huiskamer van Callantsoog, waar jong en oud binnenstapt voor een kopje fair-trade koffie tot een uitgebreide lunch of diner.

Grand-café de Foyer ligt midden op het Dorpsplein, 100 meter van het strand. Het restaurant is ruim opgezet maar toch knus. Kids vermaken zich prima in de speelhoek. Er heerst een informele sfeer, met vriendelijke bediening.

Bij de Foyer eet u altijd verse en zoveel mogelijk streekgebonden producten, passend in het seizoen. De menukaart wisselt dagelijks, zodat er behoud van de beste kwaliteit en een eerlijke prijs verwacht kan worden. We kiezen voor u alleen de beste kwaliteit en de mooiste producten! Tenminste 2 keer per week halen wij zelf de vis van de afslag in Den Helder of IJmuiden. En, bijvoorbeeld in het wildseizoen zijn er meerdere jagers die persoonlijk hun geschoten wild in de Foyer aanleveren. Wij proberen het aanbod passend te maken voor zowel de vis en vleesliefhebber. Kortom: verrassend, veelzijdig en lekker.

De Foyer is ook thuis in het verzorgen van o.a. feesten, zakendiners, vergaderarrangementen. Wij besteden veel persoonlijke aandacht aan uw wensen.

Tot ziens in de Foyer!

U kunt reserveren met de reserveringsmodule op onze contactpagina.
Telefonisch is natuurlijk ook mogelijk!

Klik hier!

Openingstijden

7 dagen per week van 10.00 tot 22.00

 
Copyright © 2019 Grand Café De Foyer
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren